SHS-timer megat keramik Steel pipe

SHS-timer megat keramik Steel pipe

Pondok Description:

SHS-timer megat keramik Steel pipe (SCP) SHS-timer megat keramik Steel pipe (SCP) jeung siku nyieun generasi anyar abrasion na korosi pipa rékayasa tahan. Pipa komposit anu diwangun ku tilu lapisan: lapisan keramik, panengah, jeung baja. Lapisan keramik kabentuk ku alumina molten dina hawa luhureun 2500 gelar. The alumina molten dihasilkeun tina réaksi Fe2O3 + 2Al = 2Fe + Al2O3 nyebar dina jero témbok tina pipa baja dina pangaruh centr a ...


  • Port: Jiangxi
  • jéntré produk

    Tags produk

    SHS-timer megat keramik Steel pipe(SCP)

    SHS-timer megat keramik Steel pipe (SCP) jeung siku nyieun generasi anyar abrasion na korosi pipa rékayasa tahan. Pipa komposit anu diwangun ku tilu lapisan: lapisan keramik, panengah, jeung baja. Lapisan keramik kabentuk ku alumina molten dina hawa luhureun 2500 gelar. The molten alumina dihasilkeun tina réaksi nu Fe 2O 3+ 2Al = 2Fe + Al 2O 3 nyebar dina jero témbok tina pipa baja dina pangaruh kakuatan centrifugal, teras solidifies, jadi lapisan keramik mibanda dénsitas luhur na beungeut rata tur beungkeut ka pipe baja.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !