• grinding media
  • zirconia bead
  • ceramic bead

Tentang Kami

                Parusahaan tumuwuhkeun sarta ngahasilkeun keramik struktur, keramik éléktronik, keramik kimia, keramik lingkungan jeung saterusna anu aplikasi kaasup grinding, perlakuan permukaan, pétrokimia, perlakuan cai, refractory, bahan éléktronik, militér jeung widang lianna. Dina 2010 jeung 2011, kami dileler "100 Cina Jiangxi Niley Top pangluhurna Investment di Élmu jeung Téhnologi usaha pikeun 1 bergengsi st  half of 2010” and “High Technology Private Enterprise in Jiangxi Province”. The company has been certified ISO9001: 2008 quality management system certification in 2012, as well. Moreover, we have several patents and possess several other intellectual properties and trade secrets.our products zirconia bead,zirconia ball,ceramic bead,grinding media,grinding ball,zirconia ceramic,ceramic bead,zirconia bead etc…

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !