SHS-vetë-shumim qeramike Steel Pipe

SHS-vetë-shumim qeramike Steel Pipe

Përshkrim i shkurtër:

SHS-vetë-shumim qeramike Steel Pipe (SCP) SHS-vetë-shumim qeramike Steel Pipe (SCP) dhe bërryl të krijuar një gjeneratë të re të konsumuarit dhe korrozioni tubacionit inxhinieri rezistente. Tub i përbërë është e përbërë nga tre shtresa: shtresa qeramike, i ndërmjetëm, dhe çeliku. Shtresa qeramike është e formuar nga aluminit të shkrirë në një temperaturë mbi 2500 shkallë. Aluminit shkrirë prodhuar nga reagimi Fe2O3 + 2AL = 2Fe + Al2O3 përhapet në muret e brendshme të tub çeliku nën ndikimin e një centr ...


 • Port: Jiangxi
 • Detail Product

  Produkt Tags

  SHS-vetë-shumim qeramike Steel Pipe(SCP)

  SHS-vetë-shumim qeramike Steel Pipe (PKS) dhe bërryl të krijuar një gjeneratë të re të konsumuarit dhe korrozioni tubacionit inxhinieri rezistente. Tub i përbërë është e përbërë nga tre shtresa: shtresa qeramike, i ndërmjetëm, dhe çeliku. Shtresa qeramike është e formuar nga aluminit të shkrirë në një temperaturë mbi 2500 shkallë. Aluminit të shkrirë të prodhuar nga reagimi Fe 2O 3+ 2AL = 2Fe + Al 2O 3 përhapet në murin e brendeshem te tubit të çelikut nën ndikimin e nje force centrifugale, pastaj ngurtësohet, kështu që shtresa qeramike ka densitetit të lartë dhe sipërfaqe të qetë dhe obligacionet në tub çeliku.


 • Previous:
 • Next:

 • Related Products

  WhatsApp Online Chat !