Zirconium silicate Grinding manik

Zirconium silicate Grinding manik

Short Description:

Aplikasi Zirconium silicate Composite Grinding Media (SXZS / SXMX Series): SXZS / SXMX mecah media sing diprodhuksi saka dhuwur kemurnian lan bubuk zirkon Ultra-nggoleki. Padha duwe kane homogen lan ora kothong. SXZS / SXMX ngetokne kekuatan dhuwur lan biaya banget kinerja efektif dibandhingake marang nggabungke manik zirconium silicate lan liyane. Kuwalitas lan situs tekan tingkat lanjutan internasional. Padha khusus cocok kanggo ultrafine mecah logam lan ora-logam biji kuwi ...


  • Port: Jiangxi
  • Detail produk

    Tags Product

    Zirconium silicate Composite Grinding Media

    (SXZS / SXMX Series)

    Aplikasi ations:

    SXZS / SXMX  media mecah sing diprodhuksi saka dhuwur kemurnian lan bubuk zirkon Ultra-nggoleki. Padha duwe kane homogen lan ora kothong. SXZS / SXMX  ngetokne kekuatan dhuwur lan biaya banget kinerja efektif dibandhingake marang nggabungke manik zirconium silicate lan liyane. Kuwalitas lan situs tekan tingkat lanjutan internasional. Padha khusus cocok kanggo ultrafine mecah logam lan ora-logam biji kayata emas, salaka, nikel, seng lan timbal; GCC, zirconium silicate lan titanium dioxide, pigmen, inks, Paint lan nutupi bahan.

     

    Koleksi

    Kapadhetan (g / cm 3)

    Akeh Kapadhetan (g / cm 3)

    komposisi utama (%)

    Tresna kekuatan (N)

    V-atose (HV10)

    warna

    SXZS

    ≥4.0

    ≥2.4

    ZrO2: 65

    SiO2: 35

    ≥1000

    (Φ2mm)

    ≥900

    putih

    SXMX-1

    ≥4.0

    ≥2.4

     Al 2O 3: 60 ZrO 2: 30 liya: 8

    ≥1100

    (Φ2mm) 

    ≥1000

    cahya Kuning

    SXMX-2

    ≥3.2

    ≥1.9

     Al 2O 3: 25 ZrO 2: 25 liya: 45

    ≥900

    (Φ2mm) 

    ≥900

    putih

    SXZS / SXMX Properties:

    * seri B: Φ0.4-5mm (Ultrafine mecah)

    L seri: Φ5mm, Φ6mm, Φ8mm, Φ10mm, Φ15mm (mecah Coarse)

    panjalukan allowable kanggo macem-macem ukuran.

    Fitur Product:

    1.No kanthong udhara lan ora break ing impact kacepetan dhuwur.

    lumahing 2.Smooth, apik sphericity.

    3.High tresna kekuatan lan nyandhang resistance

    urip layanan 4.Longer, 2times saka nggabungke manik zirconium silicate.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !