Yttria-stabilized Zirconia Bead

Yttria-stabilized Zirconia Bead

Pondok Description:

Aplikasi Y-TZP grinding Media (SXYZ Series): SXYZ kualitas luhur média grinding dihasilkeun tina kualitas luhur yttria-stabilized zirconia bubuk. Eta mibanda efisiensi grinding super kusabab crushing kakuatan pangluhurna, leungitna maké panghandapna. The qualities jeung pasipatan ngahontal tingkat canggih internasional. Ieu cocog pikeun grinding jeung dispersi bahan ultrafine kayaning keramik éléktronik; bahan magnetik; bahan keramik purity tinggi kayaning aluminium oksida, silikon oksida, zir ...


  • Port: Jiangxi
  • jéntré produk

    Tags produk

    Y-TZP  Grinding Media

    (SXYZ Series)

    Applic ations:

    SXYZ  kualitas luhur média grinding dihasilkeun tina kualitas luhur yttria-stabilized zirconia bubuk. Eta mibanda efisiensi grinding super kusabab crushing kakuatan pangluhurna, leungitna maké panghandapna.  The qualities and properties reach the international advanced level. It is suitable for grinding and dispersion of ultrafine materials such as electronic ceramics;magnetic materials; high purity  ceramics material such as aluminum oxide,silicon oxide,zirconium silicate and titanium dioxide; foodstuffs; cosmetic and pigment,inks,paint and coating materials.

    ngetik

    Kapadetan (g / cm 3)

    Kapadetan bulk (g / cm 3)

    komposisi utama (%)

    Naksir kakuatan (N)

    V-teu karasa (HV10)

    SXYZ

    ≥6.0

    ≥3.6

    ZrO 2: 94,6 Y 2O 3: 5.2

    ≥2000 (Ø2mm)

    ≥1250

    SXYZ Pasipatan:

    * Ukuran

    runtuyan B: Φ0.4-5mm (Ultrafine grinding)

    L séri: Φ5mm, Φ6mm, Φ8mm, Φ10mm

            Φ15mm, Φ20mm, Φ25mm, Φ30mm (grinding kasar)

    requests Allowable keur ukuran béda.

     

    Fitur produk:

    1.High crushing putus jeung narekahan durability nu boga putus sagala kaayaan dampak speed tinggi.

    permukaan 2.Smooth, alus sphericity.

    3.High ngagem lalawanan, hirup layanan panjang 30-50 kali ti manik kaca, 5 kali ti zirconium manik silikat jeung 6-8 kali ti Al 2O 3 manik.

    kapadetan 4.High jeung efisiensi grinding unggulan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !