Tinggi purity alumina Bead

Tinggi purity alumina Bead

Pondok Description:

Tinggi purity alumina Bead (SXHAB) .Advantage .High karasa, Leuwih 1800HV10, tinggi Mesin Kakuatan. compactness tinggi, Rupa Microcrystal, Lower ngagem Loss. Kimia stabilitas, résistansi korosi Good .High purity 99.9% eusi alumina. Taya deui eusi logam lianna iwal Al2O3.Suit pikeun grinding bahan purity tinggi. Tinggi termal konduktivitas Aplikasi: -Dielectric, piezoelectric, bahan zat magnét phosphor bumi -Rare bahan -Lithium bahan batré éléktroda -CMP Polishing ...


  • Port: Jiangxi
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinggi purity alumina Bead

    (SXHAB)

    .Kauntungannana

    .High karasa, Leuwih 1800HV10, High Mesin Kakuatan

    . compactness tinggi, Rupa Microcrystal, Lower ngagem Loss

    . Kimia stabilitas, résistansi Good korosi

    .High purity 99.9% eusi alumina. Taya eusi logam langkung lianna iwal Al2O3.Suit pikeun grinding bahan purity tinggi

    . konduktivitas termal tinggi

     

    aplikasi:

    -Dielectric, piezoelectric, bahan zat magnét

    bahan phosphor bumi -Rare

    bahan éléktroda batré -Lithium

    bubuk -CMP Polishing

    pigmén kelas -High jeung tinta

    - Kedokteran, péstisida, bahan antibiotik jeung kadaharan

    bahan keramik kinerja -High

    pasipatan

    barang kamanunggalan data
    purity   99.9% Al2O3
    dénsitas

    HV teu karasa

    g / cm3

    IPK

    3,9

    17,2

    Kakuatan Flexural Kgf / m² (Room tempreture) 60
    Koefisien of ékspansi effect 1 / ℃ 8 * 10 -6
    konduktivitas termal W / MK 37
    volume Resistivity Ohm.cm > 10 6

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !