Alumina keramik ngagem-Résistansi Bagean

Alumina keramik ngagem-Résistansi Bagean

Pondok Description:

Alumina Ceramic Tubes/Pipes (ACT) ISO pressed alumina pipe is an extremely dense ceramic material that has excellent resistance to both sliding and impact abrasion. Mainly used as lining materials for applications like coal conveying in power stations, slag conveying pipelines, material conveying for mines an docks, cement powder selecting equipment and crushing equipment for fine ceramic materials. They are featured by high wear resistance and easy for installation. Technical Data ACT-92...


  • Port: Jiangxi
  • jéntré produk

    Tags produk

    Alumina keramik tabung / pipa (Act)

    ISO dipencet pipe alumina mangrupa bahan keramik pisan padet nu boga daya tahan alus teuing pikeun duanana ngageser sarta dampak abrasion. Utamana dipaké salaku bahan pinding pikeun aplikasi kawas conveying batubara di stasiun kakuatan, slag conveying pipelines, bahan conveying pikeun Pertambangan hiji docks, bubuk semén parabot milih jeung alat crushing pikeun bahan keramik rupa. Éta téh diulas ku résistansi maké tinggi na gampang pikeun instalasi.

    dsfe

    Data teknis Act-92 Act-95
    Al2O3% ≥92 ≥95
    Fe2O3% ≤0.2 ≤0.2
    Mohs teu karasa ≥9 ≥9
    Diserep cai (%) ≤0.02 ≤0.02
    Kapadetan (g / cm 3) ≥3.60 ≥3.70

     

    Dimensi alumina pipah

     

    OD (mm) ID (mm) Panjang (mm)
    20-760 10-700 <600
     A-2  A-3
    congcot pipah lempeng pipah

     

    Ngagem tabung keramik alumina tahan (Act) anu dimekarkeun pikeun conveying sagala jinis bahan teuas. tabung keramik badag nu ukuran badag, bentukna pajeulit, hésé sintering, saeutik gap, harta bulk alus, instalasi nu panggampangna tur hirup layanan panjang.

     A-4  A-5  A-6
    Badag Ukuran pipah Ngalipet / siku  T-pipah

     

     

     

    aplikasi

    sistim aplikasi
    Generasi kakuatan
    Batubara-Conveying System batubara-conveying pipa sabuk Hopper gabungan Hopper batubara

    Hopper batubara atah

    feeder batubara

    Batubara System Pulverizing batubara ngagiling kendang parasit sarta pinding Hopper pipa outlet

    pipe hawa primér sarta elblow

    pipe batubara pulverized jeung siku

    pipa burner

    Debu Nyoplokkeun System lebu nyoplokkeun pipe jeung siku
    Debu System miceun rupa laleur pipe lebu panyabutan slag pipe lebu garing
    Téknik Pertambangan & Mineral Processing
    Bahan System Conveying konsentrasi pipa tailing pipa urug mineral
    grinding System parasit sarta pinding Hopper pipa outlet
    System Processing Mineral Béja parasit Siklon dehydrator centrifugal
    Baja Nyieun blast tungku
    Bahan System Conveying Hopper bunker pinding
    Compounding Bahan System Pergaulan bin primér campur kode kendang sekundér campur kode kendang
    Sintered Bahan Conveying System processing mineral Hopper dina layar béja jarak jauh Hopper processing mineral jeung bunker
    Debu Lengser sarta ngurangan System lebu nyoplokkeun pipe lebu ngumpulkeun pipe mesin buntut lebu nyoplokkeun pipe
    semen
    Kapur crushing sarta sistem preblending suluh atah parasit Hopper
    grinding suluh atah, homogenization sarta sistem gudang nangtung ngagiling feed parasit nangtung ngagiling hawa-asupan pinding dewan ngagiling nangtung plat scraper

    SEPARATOR

    Siklon

    kipas impeller na cangkang

    ngagiling outlet siku sarta gabungan ékspansi

    Firing System tersiér saluran hawa siku ti inlet atanapi outlet di humidifier munara siku ti ngilu cooler mun precipitator éléktrostatik

    sirah kiln éléktrostatik precipitator buntut pipe hawa siku

    ngalesotkeun

    水泥 料 磨 系统 semén Sistim grinding nangtung ngagiling feed parasit ngagiling outlet siku sarta gabungan ékspansi
    Persiapan batubara
    Conveying System sedeng conveying pipa batubara washer equipments nyoco pipa Non-tekanan pipa aliran graviti

    batubara pipa washer conveying

    Equipment pertambangan layar horizontal mangkuk centrifuge horizontal layar vibratory centrifuge batubara horizontal layar slurry ngagugulung centrifuge

    Siklon

     

     

     

    Dijejeran ku leungeun
     A-11  A-10
    Produksi réngsé
     A-8  A-9
    QC                   paket
     A-1g2  A-14

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !