Tentang Kami

                Parusahaan tumuwuhkeun sarta ngahasilkeun keramik struktur, keramik éléktronik, keramik kimia, keramik lingkungan jeung saterusna anu aplikasi kaasup grinding, perlakuan permukaan, pétrokimia, perlakuan cai, refractory, bahan éléktronik, militér jeung widang lianna. Dina 2010 jeung 2011, kami dileler "100 Cina Jiangxi Niley Top pangluhurna Investment di Élmu jeung Téhnologi usaha pikeun 1 bergengsi st  satengah tina 2010" jeung "Téhnologi High wasta perusahaan di Jiangxi Propinsi". Parusahaan geus Certified ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas dina 2012, ogé. Leuwih ti éta, urang kudu sababaraha patén-patén tur mibanda sababaraha pasipatan intelektual sejen tur Rahasia dagang.

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !