Rreth nesh

                Kompania zhvilluar dhe prodhuar qeramikë strukturën, qeramika elektronike, qeramika kimike, qeramika e mjedisit dhe kështu me radhë aplikacionet e të cilit përfshijnë rëndë, trajtim sipërfaqësor, petrokimike, trajtimit të ujit, i panënshtruar, materiale elektronike, ushtarake dhe fusha të tjera. Në vitin 2010 dhe 2011, ne kemi qenë të dhënë prestigjioz "Top 100 China Jiangxi vlera më e lartë e investimeve në shkencë dhe teknologji Ndërmarrjeve për 1 st  gjysma e vitit 2010" dhe "të teknologjisë së lartë private ndërmarrje në Provinca Jiangxi". Kompania është certifikuar ISO9001: 2008 sistemit të menaxhimit të cilësisë certifikimit në vitin 2012, si edhe. Për më tepër, ne kemi disa patentave dhe posedon disa prona të tjera intelektuale dhe sekretet tregtare.

Produkte Featured

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat !