за нас

                Компанијата развива и произведува структура керамика, електронски керамика, хемиски керамика, керамика животната средина и така натаму чии апликации вклучуваат мелење, површинска обработка, петрохемиски, третман на вода, огноотпорни, електронски материјал, воени и други области. Во 2010 и 2011 година, ние беа доделени на престижниот "Топ 100 Кина Jiangxi Највисока вредност на инвестициите во науката и технологијата претпријатија за 1 -ви  половина на 2010 година" и "висока технологија приватно претпријатие во Jiangxi покраината". Компанијата е сертифицирана ISO9001: 2008 за управување со квалитетот систем за сертификација во 2012 година, како и. Покрај тоа, имаме неколку патенти и поседува неколку други интелектуални особини и трговски тајни.

Избрана Производи

Нови пристигнувања

WhatsApp Online Chat !