Yttria-owah Zirconia Bead

Yttria-owah Zirconia Bead

Short Description:

Aplikasi Y-TZP Grinding Media (SXYZ Series): SXYZ kualitas dhuwur media mecah sing diprodhuksi saka kualitas yttria-owah zirconia wêdakakêna. Iku duwe efficiency mecah super amarga ngremekake kekuatan paling, mundhut nyandhang paling. Kuwalitas lan situs tekan tingkat lanjutan internasional. Iku cocok kanggo mecah lan sawur bahan ultrafine kayata keramik elektronik; bahan magnetik; materi keramik kemurnian dhuwur kayata aluminium oxide, Silicon oxide, zir ...


  • Port: Jiangxi
  • Detail produk

    Tags Product

    Y-TZP  Grinding Media

    (SXYZ Series)

    Aplikasi ations:

    SXYZ  kualitas dhuwur media mecah sing diprodhuksi saka kualitas yttria-owah zirconia wêdakakêna. Iku duwe efficiency mecah super amarga ngremekake kekuatan paling, mundhut nyandhang paling.  The qualities and properties reach the international advanced level. It is suitable for grinding and dispersion of ultrafine materials such as electronic ceramics;magnetic materials; high purity  ceramics material such as aluminum oxide,silicon oxide,zirconium silicate and titanium dioxide; foodstuffs; cosmetic and pigment,inks,paint and coating materials.

    Koleksi

    Kapadhetan (g / cm 3)

    Akeh Kapadhetan (g / cm 3)

    komposisi utama (%)

    Tresna kekuatan (N)

    V-atose (HV10)

    SXYZ

    ≥6.0

    ≥3.6

    ZrO 2: 94,6 Y 2O 3: 5.2

    ≥2000 (Ø2mm)

    ≥1250

    SXYZ Properties:

    * Ukuran

    seri B: Φ0.4-5mm (Ultrafine mecah)

    L seri: Φ5mm, Φ6mm, Φ8mm, Φ10mm

            Φ15mm, Φ20mm, Φ25mm, Φ30mm (mecah Coarse)

    panjalukan allowable kanggo macem-macem ukuran.

     

    Fitur Product:

    1.dhuwur crushing kekuatan lan rengat kekiatan kang ora break sembarang ing impact kacepetan dhuwur.

    lumahing 2.Smooth, apik sphericity.

    3.High nyandhang resistance, urip layanan maneh 30-50 kaping saka manik-manik kaca, 5 kaping saka zirconium manik silicate lan 6-8 kaping saka Al 2O 3 manik.

    Kapadhetan 4.dhuwur lan efficiency mecah banget


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !