SHS-poto-megat Keramik Pipe

SHS-poto-megat Keramik Pipe

Short Description:

SHS-poto-megat Keramik Pipe (SCP) SHS-poto-megat Keramik Pipe (SCP) lan sikut nggawe generasi anyar abrasion lan karat pipo engineering tahan. Pipo gabungan dumadi saka telung lapisan: lapisan Keramik, penengah, lan baja. Lapisan Keramik wis kawangun dening alumina molten ing ndhuwur suhu 2500 jurusan. The alumina molten diprodhuksi saka reaksi Fe2O3 + 2AL = 2Fe + Al2O3 nyebar ing nang tembok saka steel pipe ing pangaribawa centr a ...


  • Port: Jiangxi
  • Detail produk

    Tags Product

    SHS-poto-megat Keramik Pipe(SCP)

    SHS-self-propagating Ceramic Steel Pipe (SCP) and elbow create a new generation of abrasion and corrosion resistant engineering pipeline. The composite pipe is composed of three layers: ceramic , intermediate, and steel layers. The ceramic layer is formed by molten alumina at a temperature above 2500 degree. The molten alumina produced from the reaction Fe2O 3+ 2AL = 2Fe + Al 2O 3 nyebar ing nang tembok saka steel pipe ing pangaribawa saka pasukan centrifugal, banjur solidifies, supaya lapisan Keramik wis Kapadhetan dhuwur lan lumahing Gamelan lan obligasi menyang steel pipe.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !