Babagan awake dhewe

                Perusahaan berkembang lan gawé keramik struktur, keramik elektronik, keramik kimia, keramik lingkungan lan ing kang aplikasi kalebu mecah, perawatan lumahing, Petrochemical perawatan banyu, refractory, materi elektronik, militèr lan kothak. Ing 2010 lan 2011, kita padha dianugerahi "100 China Jiangxi Value Top paling dhuwur Investment in Science lan Teknologi Enterprises kanggo 1 adiluhung st  setengah saka 2010" lan "Teknologi High Private Enterprise in Jiangxi Province". Perusahaan wis certified ISO9001: 2008 sertifikat sistem manajemen kualitas ing 2012, uga. Menapa malih, kita duwe sawetara paten lan nduweni saperangan intellectual lan Rahasia perdagangan.

Products Bintang

Baru

WhatsApp Online Chat !